Adanalı sinemaseverler, Oscar ödüllü sinemacı Peter Jackson’ın, İngiliz yazar John Ronald Reuel Tolkien’ın "The Hobbit" romanından uyarladığı üçlemenin son filmi "Hobbit: Beş Ordunun Savaşı” filmini, 17 Aralık Çarşamba günü, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde sadece 6 TL’ye izleme fırsatı bulacak.

Fantastik sinemaseverler, bir yıldır bekledikleri Hobbit üçlemesinin son filmini, Adana Optimum Outlet AVM’deki Avşar Sinemasında izleyebilecekler.

Filmin gösterime girişine sayılı saatler kala, "Hobbit 3" meraklıları şimdiden büyük heyecan yaşamaya başladı. Hobbit 3, tüm Dünya ile aynı anda Türkiye’de ve Adana’da izleyicilerin karşısında olacak.

Türkçe alt yazılı ve Türkçe dublajlı olarak vizyona girecek film, saniyede 48 kare ve 3 boyutlu olarak Miramar-Wellington’daki tesisler ile Yeni Zelanda’nın çeşitli gerçek mekanlarında çekildi.

"Hobbit: Beklenmedik Yolculuk" ve "Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları"nın ardından çekilen final filminin, Adanalı sinemaseverlerin büyük ilgisini görmesi bekleniyor.