Kahramanmaraş Barosu ev sahipliğinde gerçekleşen 7. Stajyer Avukatlar Kurultayı’nda stajyer avukatlar yaşadıkları sorunları sunum ile ortaya koydu.

Staj Komisyonu Başkanı Avukat Oya Tekin ve kurultayda Adana Barosu’nu temsil eden stajyer avukatlar Sibel Bayındır, Dilara Özuğur, Caner Zehni, Özge Nar, Ezgi Biltekin, Şevket Can Sıçramaz, Maide İncesoy ve Fatih Bulut, Baro Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık’ı ziyaret etti.

Baro Başkanı Av. Mengücek Gazi Çıtırık, yaptığı konuşmada, “Stajyer avukatlarımıza desteklerini esirgemeyen, Oya Tekin’e, kendilerini yalnız bırakmayan Baro Başkan Yardımcımız ve Staj Komisyonu Koordinatörü Av. Murat Loğoğlu’na, başından itibaren sizlerin yanında yer alan Staj Komisyonu Üyesi Av. Aslı Yeşil’e, yaptığınız işe değer katan Fırat Demirağ ve Refik Kısakürek gibi sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız, sesimizi duyurabilmek, algıları açabilmekti. Sizlerden edindiğim izlenim, aldığım olumlu tepkiler de gösterdi ki bu işin üstesinden gelmişsiniz. Gerçekten de bu bir ekip çalışmasıydı. Sizleri bir kez daha kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Staj Komisyonu Başkanı Avukat Oya Tekin de, stajyer avukatların sorunlarının her geçen gün büyüdüğünü, sorunların temelinin, hukukun üstünlüğünün sağlanamaması olduğunu belirterek, “Bizler, hukukun üstünlüğünün ağır darbe yediği yerde; mesleğimize ve stajyer avukatlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz. Kahramanmaraş Barosu’nun ev sahipliğinde yapılan bu kurultayda Adana Barosu’nu stajyer avukatlarımız çok güzel bir şekilde temsil etmiştir” dedi.

Ziyarette, baro tarafından hazırlanan pasta stajyer avukatlarla beraber kesildi.

35 baronun katıldığı etkinlikte, Adana Barosu stajyer avukatlarından oluşan ekip, 40 dakikalık ‘Değişim Seninle Başlar’ isimli görsel bir sunum yaptı.