Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Sağlık Şube Müdürlüğü’nce belediye personeli göz taramasından geçirildi.

Adana şehir merkezi ve ilçeleri genelinde uzun zamandan bu yana yaptığı sağlık yatırımları ve hemşehrilerine verdiği sağlık hizmetleri ile sosyal belediyecilikte kalıcı ve faydalı hizmetler sunan Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı , bu sefer de kendi personeline yönelik sağlık hizmeti veriyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Otobüs İşletme Müdürlüğü personeline göz bakım ve sağlığı hizmeti verilmeye başlandı. Gözlük kullananlara gözlük numaralarının uygun olup olmadığı konusunda bilgi aktarıldı. Ayrıca göz tansiyonu ve kışın soğuktan, rüzgardan dolayı görülebilecek rahatsızlıklarla ilgili göz doktoru tarafından uyarılarda bulunuldu. Genel göz taramasına, personelin ilgisi oldukça yoğundu. 10 Aralık Çarşamba günü yapılan göz taraması, Büyükşehir Belediyesinin Ulaşım Daire Başkanlığı Otobüs İşletme Müdürlüğü biriminde gerçekleştirildi.

Taramadan geçirilen personel uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını dile getirdi. Göz rahatsızlığı olanlara teşhis konulurken, herhangi bir rahatsızlığı olmayanlara da göz sağlığı ile ilgili tavsiyelerde bulunuldu.