Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, hemşehrisi olan ve gençliğinden bu yana yakından tanıdığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’yi makamında ziyaret ederek hasret giderdi.

Karaman, Adana’yı çok sevdiğini, Adana Demirspor’a başarılı olmak için görev kabul ettiğini, spor kamuoyundan büyük destek gördüğünü, taraftarların sabırlı olması halinde takımı iyi yerlere taşıyacağını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Konya’da aynı mahallede yaşadıklarını, gençliğinde spor nedeniyle Fazlı Bayram Hadi’ye yakınlık duyduğunu ifade eden Karaman, şöyle devam etti:

“Adana’da göreve başladıktan sonra, çocukluğumdan bu yana aynı mahallede yaşadığım ve gurur duyduğum Fazlı Bayram Hadi’yi antrenman ve maçlardan fırsat buldukça ziyaret ediyor, hasret gideriyoruz. 30 yıldır başarıyla görev yaptığı illerde sporu zirveye taşıyan ve çağdaş tesisler kazandıran Hadi’yi kendime model alıyorum. Ayrıca Konyalı olması nedeniyle kardeşi olarak onunla da iftihar ediyorum. Bu gibi spor sevdalısı müdüre sahip çıkmak ve desteklemek herkesin görevi olmalıdır.”

“ÜNAL, DURUŞU VE BİLGİSİYLE ADANA İLE TÜRK SPORUNA ÖNEMLİ KATKISI OLACAK”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Ünal Karaman’ın duruşu ve bilgisiyle Adana ile Türk sporuna önemli katkısının olacağını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan Hadi, “Ünal’ı gençliğinden bu yana yakından izliyorum. Öncelikle vatanını, bayrağını seven, iyi sporcu, daha sonra da başarılı bir antrenör oldu. Ünal, spor bilgisi, heyecanı, duruşu ile Atatürk’ün sporcular için kullandığı zeki, çevik ahlaklı sözcüğüne uyan bir yapıya sahip. Defalarca Milli formayı giyen, spor tarihinde ilk kez Türk Milli Takımı’nın Dünya üçüncülüğünü kazandığı turnuvada Şenol Güneş’in yardımcı antrenörlüğünü yapan ve önemli katkısı bulunan, kendini her alanda geliştiren ve üst düzeyde antrenör olan Ünal Karaman’ın Adana Demirspor’da destek sağlanması halinde önemli başarılar elde edeceğine inanıyorum” diye konuştu.