Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluş müdürlerinin katıldığı aylık koordinasyon toplantısı, İl müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Durmuş Gencer, İl Müdürü Hamit Aygül, Doğu Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Seyyid Irmak, Biyolojik Mücadele Araştırma İstasyonu Müdürü Dr. Naim Öztürk, Veteriner Kontrol Enstitüsü Müdür vekili Mehmet Ali Sözmen, Adana Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürü Hasan Keskin, Adana Zirai Üretim İşletmesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürü İlyas Kıran, Adana Tohum Sertifikasyon Test Müdürü Dr. İhsan Canan, Çukurova Tarım İşletmesi Müdürü Şefaettin Zeybek, Adana Et ve Süt Kombinası Temsilcisi, Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürü Coşkun İyisabancı, Adana Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Vedat Biberli ile Adana Tarım Sigortaları Havuzu Bölge Müdürü Yardımcısı Namık Kemal Cengizoğlu katıldı.

Toplantıda İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile tarım kuruluşlarının 2014 yılı çalışmaları hakkında bilgi sunulduktan sonra, koordinasyonu gerektiren konular gündeme alınarak tartışıldı. İşbirliği ve dayanışma anlayışı çerçevesinde sorunlara uygun çözüm önerileri ifade edildi.

Toplantının her ay aksatılmadan yapılması yönündeki talep kabul edilerek il müdürlüğü koordinasyonunda her ay bir kuruluşta yapılmasına karar verildi.