Dünya çapında yaygın bir hizmet ve meslek kuruluşu olan Rotary’nin bir gençlik projesi olarak 1968 yılından itibaren topluma hizmet eden Rotaract’ların Adana’daki temsilcilerinden Güney Rotaract Kulübü, soğuk kış günlerinin yaşandığı şu günlerde Van’da yardıma muhtaç çocukların da sesini duydu.

Kulüp Başkanı Av. Can Şerbetçi, kulüp üyeleri ve yardımseverlerden toplayacakları, okul, kırtasiye ve kullanılmayan giyim eşyalarını Van ilindeki Şehit Kemal Görgülü İlkokulu ve Gaziantep Karacaoğlan Otaokulu öğrencilerine ulaştıracaklarını bildirdi.

Yaptıkları araştırmada, çocukların okula bir tişört ve terlikle gelmek zorunda kaldıklarını öğrenen Başkan Av. Can Şerbetçi, 1 Aralık Pazartesi günü toplanan yardımları her iki okulun öğrencilerine ulaştıracaklarını belirterek, “Tüm kulüp üyelerimizin yanı sıra yardımseverlerin de uzattığımız bu yardım eline destek vermelerini bekliyoruz” dedi.

Başkan Şerbetçi, Van ve Gaziantep’te yardıma muhtaç öğrencilere giysi, kırtasiye ve diğer okul malzemelerinden oluşacak yardımları ulaştırmak isteyenlerin 0532 702 12 97 numaralı telefonu arayarak, adres bildirmeleri halinde yardımların makbuz karşılığında teslim alınacağını kaydetti.