AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla şölen havasında geçen AK Parti Adana İl Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde seçime katılan toplam 595 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden seçilen İl Başkanı Fikret Yeni, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Adana İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda, İl Başkanı Fikret Yeni’nin başkanlığında yapılan toplantıya yönetim kurulu üyeleri ile İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse katıldı.

Tanışma merasiminin ardından bir konuşma yapan Başkan Fikret Yeni, yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. 2015’de yapılacak olan genel seçimler için gece gündüz çalışacaklarını belirten Yeni, “İnşallah 2015 seçimlerinde destan yazacağız. Bunun için de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız” dedi.

Yapılan ilk toplantıda bir de pasta kesildi. Üzerinde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile İl Başkanı Fikret Yeni’nin fotoğrafının yanı sıra parti amblemi bulunan pastayı İl Başkanı Fikret Yeni, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kesti.