AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi 9 Kasım Pazar Günü Adnan Menderes Spor Salonu’nda yapılacak.

AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş, kongre hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne gerek mahalle toplantıları gerek esnaf, hastane ve üye ziyaretleri, gerekse STK ziyaretleri ve düğün cenaze benzeri programlara elimizden geldiğince çok katılarak halkımızla iç içe olduk. Kongremize tüm Adanalı hemşehrilerimizi bekliyoruz. Pazar günü AK Parti’ye yakışır, Seyhanımıza yakışır heyecan dolu bir kongre yapmayı hedefliyoruz. İlçe kongremiz bizim için demokrasi şöleni, bayram anlamına gelmektedir. Yoğun bir şekilde bu hedef için çalışmaktayız. Kongremize Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu bey katılacak. Programının uygun olması durumunda bakanlarımızda iştirak edecekler" dedi.

AK Parti’nin önümüzdeki hedefinin; başlayan Olağan Kongre Süreciyle birlikte 2015 seçimlerinden başarıyla çıkmak, millete söz verdikleri gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmak olduğunu ifade eden Yeşiltaş, "Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz 5. Olağan Kongresinden elde edeceği güç, birlik beraberlik anlayışı ile çalışmalarına daha dinamik ve daha güçlü sarılacaktır.

Yeni Türkiye yolunda, birlik ve beraberlik içinde geçecek kongremizin partimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.