AK Parti Seyhan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 69. İlçe Danıyma Meclis Toplantısı yapıldı.

Seyhan Kültür Merkezi’ndeki İlçe Danışma Meclisi Toplantısına İl Başkanı Av. Fikret Yeni ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kurucu Üyesi ve Eski Milletvekili Ziyaeddin Yağcı, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, Karataş İlçe Başkanı Mustafa Özcan, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

69. İlçe Danışma Meclisi Toplantısının açılış konuşmasını Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş yaptı.

Siyasi partiler için kadroların ne anlama geldiğini ifade eden Başkan Yeşiltaş, “AK Parti, kuruluşundan itibaren milletimizin büyük teveccühüne mazhar olmuş, 3 Kasım 2002’den bu yana girdiği her seçimden zaferle çıkmıştır. AK Parti kadroları Türkiye’nin son 12 yılda elde ettiği büyük başarılara, rekorlara, gelişmelere imza atmıştır. Bu başarılarda hepinizin katkısı bulunmaktadır. Seçim çalışmalarında birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalışan ilçe yönetimime, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyelerine, mahalle başkanlarına, mahalle gönüllü yöneticilerine, sandık görevlileri, sandık müşahitlerine ve seçimlerde Seyhan ilçe teşkilatına yardımcı olan tüm AK gönüllülere teşekkür ederim. Bu kadroya gönül verenler, gece gündüz demeden samimiyetle, sadakatle çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ancak önümüzde büyük hedeflerimiz var. Bu nedenle Seyhan İlçe Teşkilatları olarak tüm birimlerimizle performansımızı daha da artırarak yolumuza tam hız devam diyoruz. Ev ziyaretleri, düğün, taziye, esnaf ve Hastane ziyaretleri gibi programları ile gücümüz yettiğince vatandaşlarımızla iç içe olmaya çalışıyoruz AK Parti’nin önümüzdeki hedefi; 2015 Genel Seçimlerinden başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2023, 2053, 2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi budur. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz önümüzdeki seçim sürecinden de güç, birlik beraberlik anlayışı ile çalışmalarına daha dinamik ve daha güçlü sarılacaktır" dedi.

İl Başkanı Av. Fikret Yeni konuşmasında Seyhan ilçe teşkilatının başarılı çalışmalara imza attığını belirterek seçim sürecinde de kendilerine çok büyük görevler düştüğünü ifade etti.

AK Parti Kurucu Üyesi ve Eski Adana Milletvekili Ziyaeddin Yağcı ise kendilerine düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalıştığını ifade ederek, "Yeni görev alan teşkilat mensuplarımız bu bayrağı en iyi şekilde taşıyorlar, bizler her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Danışma Meclis Toplantısı Divan Kurulu’na Abdurrahman Yeşiltaş Başkanlık yaparken, Katip Üyeliğine Osman Balıkçı, Divan Kurulu Üyeliğini ise Muhammet Aksoy, Ayşe Çörtük, Ercan Aslanel, Tuğba Polat ve Mustafa Sarı yaptı.