AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 13 Aralık Cumartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı ve miting havasında geçecek olan "5. Olağan İl Kongresi"nin hazırlıklarının tamamlandığını belirterek "Adana’ya yakışır, yapıldığı şekliyle anlatılacak ve her bir Adanalının da Sayın Başbakan’ı karşılamanın onurunu yaşatacak bir kongre yapmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Adana’ya gelecek olmasıyla ilgili il binasında basın toplantısı düzenleyen Fikret Yeni, "AK Parti kongreleriyle biz bu zamana kadar yaptığımızın daha iyisini yapmayı hedeflemek ve yapılacak olan, ülkemize verilecek olan hizmetlerin kadrolarını oluşturmak için kongrelerimizi yaparız" diye konuştu.

"KONGRE YAPMAK İÇİN KONGRE YAPMAYIZ"

Cumartesi günü saat 14:00’da Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Yüreğir Kapalı Spor Salonu’ndaki "5. Olağan İl Kongresi"ne katılacağını belirten Fikret Yeni, 15 ilçe teşkilatının coşkusuyla kongrenin miting havasında geçeceğini ifade etti. Kongrenin Adana’da yeni bir çığır açacağını anlatan Yeni, "Biz AK Parti olarak kongre yaparken, sadece kongre yapmak veya yönetimleri belirleme hevesinde bir parti değiliz. AK Parti olarak gerek kongrelerin yapılış şekilleri, düzen, intizam ve dayanışmanın ortaya çıkarılması, gerekse kongreden ortaya çıkacak olan enerjiyle, ondan önce yapılanların ondan sonra da devam etmesine katkı koyacak ekiplerin belirlenmesi amacıyla yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

"HAYAL DAHİ EDİLEMEYEN HİZMETLERİ YAPTIK"

Bugüne kadar yapılan tüm kongrelerden daha farklı, daha coşkulu ve arzulu bir AK Parti teşkilatını ortaya koyarak 5. Olağan İl Kongresi’ni gerçekleştirmeyi amaçladıklarını söyleyen Fikret Yeni, şöyle devam etti:

"Ülkemiz, hepinizin gözlemlediği ve bildiği üzere bir yükseliş dönemini yaşamakta. Bu zamana kadar hayal dahi edilemeyen, ’Yapılması mümkün değil’ denilen birçok yenilikleri ortaya koymuş, birçok hizmetleri ülkemiz insanlarına sunmuş bir partinin bireyleri olarak, inşallah bu partiye mensup Adana teşkilatı olarak Cumartesi günü gerek kongremizin coşkusu, gerek Başbakanımızın Adana olarak ağırlanması ve en iyi şekilde misafirperverliğini ortaya koyması yönünde çalışmalarımızı tamamladık. Karşılamaya hazırız. Cumartesi de Adana’ya yakışır, Adana’nın özlediği ve yapıldığı şekliyle de anlatılacak, her bir Adanalının da Sayın Başbakan’ı karşılamanın onurunu yaşatacak bir kongre yapmayı hedefliyoruz.