Seyhan Belediyesi ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TFAD) ortak girişimiyle Ali Hoşfikirer anısına futbol turnuva düzenlendi.

Seyhan Belediyesi, Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir, Seyhan İmar A.Ş. Genel Müdürü Zekeriya Turanbayburt’un da forma giydiği Seyhan Belediyespor ilk maçta Demirspor’u 4-2 yenmeyi başardı.

"Raftaki Kramponlar" olarak adlandırılan turnuva öncesi kısa bir konuşma yapan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’nın spor tarihinde önemli başarılara imza atan adını unutulmazlar arasına yazdıran Ali Hoşfikirer gibi değerli bir spor adamını erken kaybetmenin acısını yaşadıklarını söyledi. Karalar, "Ali Hoşfikirer gerçekten Adana’nın yetiştirdiği önemli isimlerden biriydi. Biz Adanalılar olarak onun gibi değerli bir spor adamını erken kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık" ifadelerini kullandı.

Belli yaş üstü Adanalı ünlü isimlerin forma giyeceği turnuvada 12 takım mücadele edecek. Seyhan Belediyespor tesislerindeki turnuvaya ilginin yoğun olması bekleniyor.

Turnuvanın açılış maçında Başkan Zeydan Karalar’ın formasını giydiği, Seyhan Belediyespor, Adana Demirspor’u 4-2 mağlup etti.