Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Amatör Spor Haftası Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirilen Atletizm Halk Koşusu’na 200 sporcu katıldı.

Beyazevler Kavşagı’nda başlayan Halk Koşusu’nun startını Dünya Rotary Kulübü Başkanı Gary C.K Huang, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri verdi.

40’ı işitme ve bedensel engelli olmak üzere toplam 200 sporcunun katıldığı halk koşusu, 3 bin 500 metrenin sonunda Atlı Spor’da son buldu.

Halk Koşusu’na katılan tüm sporculara madalya takıldı. Dereceye giren sporculara madalyanın yanı sıra altın ödüllerini, Dünya Rotary Kulübü Başkanı Huang, 2430 Bölge Guvernörü Korhan Atila, Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Murat Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, ASKF Başkanı Gülleri ve diğer yetkililer verdi.

Dünya Rotary Kulübü Başkanı Huang, başarılı organizasyon nedeniyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, sporcu, hakem, antrenör ve diğer emeği geçenlere teşekkür etti.

Etkinliğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürleri Kazım Tekin, Murat Adıgüzel, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun da katıldı.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporcular şunlar:

Bedensel Engelli atlet: Leyla Gökalp

İşitme Engelli Bayanlar: Ayşegül Yalnız, Esra Karabülbül, Seda Çilingir.

İşitme Engelli Erkekler: Özgür Arpacık, Cebrail Altun, Ramazan Coşkun

Yıldız Bayanlar: Teslime Özdemir, Özlem Akdağ, Şeyma Göksü

Genç Bayanlar: Funda Sevgi Berksoy, Ümmü Gülsüm Gür, Nilgün Taşkın

Genç Erkekler: Bayram Alaşkan, Bekir Kete, Ahmet Öztürk

Büyük Bayanlar: Nursel Yıldız, Ece Yörüsün, Nuray Köstekçi

Büyük Erkekler: Mehmet Ali Atmaca, Koray Het, Murat Mazı