Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), 100 firmanın iş ve staj başvurularını kabul ettiği 6. Adana İstihdam Fuarı’nda 27 stantla yer aldı.

Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda, özel sektör işverenleri ile iş arayanları bir araya getiren 6. Adana İstihdam Fuarı’nda AOSB, biri Bölge Başkanlığı 26’sı firmalara ait olmak üzere toplam 27 stant ile temsil edildi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, oda başkanları ile işverenler, iş arayanlar ve öğrencilerin katılımıyla açılışı yapılan fuarda, firmalar sundukları iş imkanları hakkında ziyaretçileri bilgilendirdi.

Tören sonunda, İŞKUR öncülüğünde, kamu kurum ve kuruluşlarının desteğiyle organize edilen fuara katkıda bulunan kurum ve kuruluşlara plaket verildi. AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, plaketini Vali Mahmut Demirtaş’ın elinden aldı.

AOSB Başkanlığının standını ziyaret edenler, görevliler tarafından AOSB Kariyer web sayfası hakkında bilgilendirilerek firmalara yönlendirildi.