Adana Organize Sanayi Bölge (AOSB) Başkanlığı, kısa adı KALDER olan Kalite Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen 23. Ulusal Kalite Kongresi kapsamında, Avrupa Kalite Yönetim Vakfı (EFQM) “Mükemmellikte Kararlılık” belgesini almaya hak kazandı.

İstanbul Kongre Merkezi’nde bu yıl 23.’sü düzenlenen ve Avrupa’nın en büyük kalite kongresi olan, Ulusal Kalite Kongresi’nde, Türkiye Mükemmellik Ödülleri ve EFQM “Mükemmellikte kararlılık” belgesi almak için başvurup, başarılı bulunan kuruluşlara belgeleri verildi.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı da, 2012 yılında başlattığı kalite yolculuğunda ilk adımı atarak “Mükemmellikte Kararlılık ” belgesini almaya hak kazandı. Yapılan ilk başvuru sonrası gerçekleşen değerlendirme sürecinde, tüm aşamaları geçen AOSB’nin “Mükemmellikte kararlılık” belgesi almayı hak kazanması Adana sanayi sektörü camiasında memnuniyetle karşılandı.

İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 23. Ulusal Kalite Kongresinin ikinci gününde düzenlenen ödül töreninde “Mükemmellikte Kararlılık” belgesini alan AOSB Bölge Müdürü Mustafa Keskin, bu başarının altında, kaliteyi kurum kültürlerinin odağına almalarının yattığını belirtti. Keskin, “Bu belge, mükemmellik modelinin kurumumuzda tam anlamıyla benimsenerek kurum kültürünün ayrılmaz parçası haline gelmesi ve başarının sürdürülebilir kılınması açısından önemli bir aşamadır. Ayrıca Toplam Kalite Yolculuğunda gösterdiğimiz kararlılığın da bir ifadesidir” dedi.