120. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen bir törenle; Adana Ticaret Odası’nın en eski üyesine, 50 yılı aşkın süredir Oda üyesi firmalara, Yönetim Kurulu ve Meclis eski başkanlarına, eski genel sekreterlerine, halen görevde bulunan Meclis, Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelerine, emeklilerinin yanı sıra halen çalışan personeline plaket verildi.

1894 yılından günümüze kadar faaliyet gösteren ATO’nun 120. yılı etkinliklerinin kapanışı kapsamında gerçekleştirilen Ödül Töreni’nde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, “Burada bulunan herkes, Adana Ticaret Odası çatısı altında farklı görevlerde bulunmalarına karşın, Odamızı bir adım ileriye götürmek için hizmet etmiş ve Odamızı bugünlere getirmiştir. Huzurlarınızda, burada bulunan üyelerimiz ve Odamızın farklı organlarında görev alan herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

120. yıldönümünü, Adana Ticaret Odası’nın tarihine ve adına yakışan birçok etkinlikle kutladıklarını ifade eden Menevşe, “Odamızı 120. yılına taşıyan çok değerli Odamız üyesi firmalarımıza, geçmişte ve günümüzde görev yapan yöneticilerle kıymetli organ üyelerimize, emekli ve halen çalışan personelimize sembolik bir hatıra olarak vereceğimiz plaketlerle teşekkür etmek istedik. Tabi ki bu plaketler, sizlerin Odamıza yapmış olduğu hizmetlerin bir karşılığı olamaz. Ama bu özel yılın anısına gelecek nesillere bırakacağınız bir yadigar olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Törenin ardından, plaket törenine geçildi. ATO’nun 120. kuruluş yıldönümünü simgeleyen plaketler Meclis Başkanı Tarkan Kulak ve Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe tarafından Adana Ticaret Odası’nın en eski üyesi Türkiye İş Bankası’nın Adana Şube Müdürü Figen Küçükgül’e, Adana Ticaret Odası’na üyelikle 50 yılı geride bırakan 38 firmanın ortakları ve yetkililerine, Oda Meclisi ve Yönetim Kurulu eski başkanları Erçin Çıtırık, Şaban Baş, Behiç Pakyürek, Fethi Kamışlı, Ali Gizer’e, ATO’nun eski genel sekreterleri Dr. Hamza Eroğlu, Selahattin Canka, Gürcan Gül, Ziya Gürsoy ve Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu’ya, Disiplin Kurulu ve Oda Meclisi üyelerine takdim edildi. Meclis Başkanı Tarkan Kulak ve Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe de birbirlerine karşılıklı plaket sunumunda bulundular.

120. yıl kutlama etkinlikleri kapsamında ATOSEV’de düzenlenen yemek öncesinde ise Adana Ticaret Odası’nın geçmiş yıllarda emekli olan ve halen görev yapan personeline Meclis Başkanı Tarkan Kulak ve Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe tarafından, ATO’nun 120. kuruluş yıldönümünü simgeleyen plaketleri verildi.