Otomobil dünyasının en ünlü markalarının, en son modelleriyle görücüye çıktığı Auto Show başladı. Hayalleri süsleyen otomobiller, Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, Adanalılarla buluştu. Genç, yaşlı demeden binlerce ziyaretçi, otomobil dünyasının büyülü atmosferinde yolculuğa çıktı. Sektörün yıl sonu özel avantajlarının sunulduğu Auto Show’a katılan firmalar da ziyaretçiler de mutlu oldu.

Her biri farklı tarzda nefes kesici tasarımlara sahip olan ve göz kamaştıran modeller, Adana Optimum AVM ziyaretçilerinin büyük ilgisini çekti. Auto Show, bir anlamda “devlerin buluşmasına” sahne oldu. Dünya otomotiv pazarının dev markaları Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Seat, Skoda, Ssangyong ve Volvo’nun çeşitli segmentlerinde yer alan modelleri, otomobil tutkunları tarafından yakından incelendi.

Sınırları zorlayan tasarımları, en üt düzeydeki güvenlik donanımları ve kullanıcısına sunduğu üstün konforuyla “yeni bir yaşam biçimi” vaat eden otomobillerin yer aldığı Auto Show’da herkes tarzına en uygun alternatiflerle buluştu. Kendilerini yüksek teknoloji harikası modellerin sihrine kaptıran Adanalılar, cazip otomobillerin yanında uzun süre zaman geçirdi.