Kurumlar arası ve kurum içi bowling turnuvalarına ev sahipliği yapan Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki Playbowling Salonu, bu kez de Garanti Bankası çalışanlarını ağırladı. Garanti Bankası Bölge Krediler Müdürü Cabir Tava’nın desteği ile düzenlen turnuva, Adana il merkezi ve ilçelerindeki banka çalışanlarını bir araya getirdi. Tatlı bir rekabet içinde heyecan ve eğlencenin doruğa ulaştığı turnuvada Garanti çalışanları çok keyifli zaman geçirdi.

TURNUVANIN GALİBİ "INVESTMENT TEAM"

Çalışanların aileleri ile birlikte katıldığı ve 100 kişinin yarıştığı turnuvada, “Investment Team” takımı şampiyon oldu. Danyel Doğan, Emin Selim Erkut, Muharrem Kapu, Mikail Baikoğlu ve Zeki Şen’den oluşan ekip galibiyeti yakaladı. “Tgbatris” takımını oluşturan Hakan Öğer, Kürşat Karabork, Özkan Pala, Serdar Gökoğlu ve Bilal Ugal ikinciliği elde ederken, “Bölge Güvenlik” takımından Hakan Develi, Ahmet Turan Yılmaz, Yusuf Aslan, Mehmet Aslan ve Ali Nadir Seçilmiş ise üçüncü oldu.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL VERİLDİ

Adana Optimum Outlet bünyesindeki Playbowling’te oldukça çekişmeli geçen turnuvanın ardından dereceye girenlere madalyalarının yanı sıra çeşitli hediyeler de verildi.