Aladağ Belediyesi, Ceritler Mahallesi, Meydan Yaylası Mavriyan bölgesinde büz döşeme, Kömüroğlu sokaklarına ise stabilize hafriyat çalışmalarına başladı.

Çalışmaları Belediye Başkanı Mustafa Akgedik ile birlikte AK Parti Aladağ Belediye Meclis Üyesi Aydın Soydan ve Ceritler Mahalle Muhtarı Nebi Karakız takip etti.

Ceritler mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyetlerini ifade ederek, Başkan Akgedik’in göreve geldiği günden itibaren sadece Ceritler Mahallesi’nde değil, Aladağ’ın tüm mahallerinde yol yapımı, köprü yapımı, sosyal faaliyetler gibi birçok başarılı işlere imza attığını belirtti.

Başkan Mustafa Akgedik ise Aladağ’da yapılan alt yapı çalışmaları ve yol çalışmalarına dikkat çeken Akgedik, “Bütün çalışmalarımız daha güzel, daha yaşanabilir bir Aladağ için. Bu çalışmalarımız ilçemizin hem bugünü hem de yarınları için önemli yatırımlar. Vatandaşlarımızla birlikte onların dertlerini sıkıntılarını dinleyerek, Aladağ için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.