Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sorunlarını dile getirerek çözüm talebinde bulunan Süleyman Demirel Bulvarı esnafına “Örgütlenin” çağrısı yaptı. Çetin, bir araya geldiği iş yeri sahiplerine, “Örgütlenir ve birlikte hareket ederseniz daha çok ciddiye alınırsınız” dedi.

Sabah saatlerinde iş yeri sahipleriyle çay içen Çetin, “Seçimden önce sizleri ziyaret etmiş ve ‘Önemli olan seçimden ve seçildikten sonra da gelmektir’ demiştim ve bu sözümü tutuyorum” dedi.

Başkan Soner Çetin’le görüşen esnaf, ışıklandırma, kaldırımların yüksekliği, başı boş köpeklerin yol açtığı sıkıntı, barista (kahve pişirme makinesi) bilen eleman yokluğu, balkonların gelişigüzel oluşu ve bir eğlence mekanı ortamının oluşturulamamasıyla ilgili sorunları dile getirdi, Süleyman Demirel Bulvarı’nın unutulmasından yakındı.

Çukurova’nın cazibe merkezi olması için bazı projeler hazırladıklarını ve kimileri için harekete geçtiklerini ifade eden Başkan Soner Çetin’in Süleyman Demirel Bulvarı esnafına bir de tavsiyede bulundu. Çetin, "Biz tüm imkanlarımızla sizin yanınızdayız, arkanızdayız. Ancak öyle talepleriniz var ki bazıları devleti, kimileri Büyükşehir’i ilgilendiriyor. Biz bu taleplerin takipçisi de oluruz ama benden size tavsiye bir an önce dernek kurup örgütlenin; daha fazla ciddiye alınırsınız"