Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan’ın Seyhanlının sorunlarını görev ayrımı yapmadan çözmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Şükran Çobanoğlu İlkokulu’nu ziyaret eden Karalar,"Her ne kadar kısıtlı bütçe ile imkanlarımız sınırlı olsa da, asıl görev ve sorumluluk milli eğitim bakanlığı, kaymakamlık, valilik gibi kurumlarda olsa da, her zaman söylediğim sözü tekrar edeceğim. Seyhan’ın sorunu Seyhan Belediyesi’nin sorunudur. Seyhanlının sorunu ise benim sorunumdur diyeceğim. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın, onları yarınlara hazırlayan kurumlarımızın sorunlarına elimizden geldiğince duyarlı olmak, çözüm üretmeye çalışmak elbette ki görevimizdir. Bu konuda hazırladığımız hatta uygulamaya başladığımız çeşitli projelerimiz var" ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERE ATATÜRK PORTRESİ BASKILI TİŞÖRT

Başkan Zeydan Karalar, ziyaret etmiş olduğu Şükran Çobanoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerine Atatürk Portresi baskılı tişört hediye etti. Tek tek sınıfları gezerek öğrencilerle görüşen, Başkan Karalar öğrencilere nasihatler verdi. Karalar, "Birincisi derslerinize çok iyi çalışacak, öğretmenlerinizi üzmeyeceksiniz. İkincisi Atatürk gençliğine yakışır şekilde, Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkacaksınız. Üçüncüsü de evlerinizde anne babanızı üzmeyeceksiniz" şeklinde konuşurken çocuklar hep bir ağızdan ’anlaştık anlaştık başkanım’ diye seslendi.