Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, engelliler gününde rehabilitasyon merkezlerini ve engelli vatandaşları ziyaret etti. Başkan Alemdar Öztürk, bir araya geldiği engelli öğrencilere, eşi Kübra Öztürk ile birlikte kırtasiye seti hediye etti, bir dizi ziyaretin ardından bir engelli çiftin nikahını kıydı.

AK Parti iktidarının, engelli vatandaşlar için yapılan hizmetleri hiçbir zaman yeterli görmediğini anlatan Başkan Alemdar Öztürk, engelli vatandaşların insani koşullarda ayrımcılığa maruz kalmadıkları bir yaşama ulaşması için mücadele etmeye devam ettiklerini belirtti. Yılın her günü okul ziyaretlerini sürdüreceğini ifade eden Başkan Öztürk, Öğrenci velileri ile okulları yöneticileri ile bir araya gelerek görüşmeler yaptıklarını ve bu görüşmelerden olumlu sonuçlar alındığını dile getirdi.

Başkan Öztürk, üreten, sosyal hayatın tüm alanlarında aktif biçimde yer alabilen bağımsız bireyler olarak yer alabilmeleri için her alanda gereken duyarlılığın artmasını sağlayacaklarını vurguladı.

ENGELLİ VATANDAŞA TEKERLEKLİ SANDALYE

Başkan Alemdar Öztürk ile eşi Kübra Öztürk daha sonra Sarısakal Mahallesi’nde yaşlı, yardıma muhtaç ve engelli Mediha İnce isimli vatandaşın evine konuk oldular. İnce’ye tekerlekli sandalye hediye eden Öztürk çifti, yaşamsal destek için de ihtiyaçlarının karşılaması konusunda yardım ettiler. Başkan Öztürk daha sonra Sarısakal Mahallesinde evinde hasta yatan ve yardıma muhtaç Mevlüt Morkan isimli vatandaşı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve Morkan’a ihtiyaçları karşılanması konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

BAŞKAN ÖZTÜRK ENGELLİ ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Öğretmenevi’nde gerçekleşen Gamsız ve Sezgin ailelerin evlatları Yaprak Sezgin ile Serdar Gamsız’ın nikahını kıyarak tebrik etti. Başkan Öztürk çifte şu dileklerde bulundu:

“Şu an burada Serdar kardeşimiz ve Yaprak kardeşimiz için buradayız. Bu kardeşlerimiz Dünya Engelliler Günü’nde sevginin engel tanımadığını göstererek bütün dünyada sevginin kanat olduğunu gösterdi. Çiftimizin sevgileri, muhabbetleri daim olsun.”