Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adana Adliyesi’nde görev yapan yargı mensupları ile birlikte yol kontrolü sağlayan polis ekiplerini ziyaret etti.

Kürkçüler Cezaevi Kampusu’ndaki Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda düzenlenen bir etkinliğe katılan Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Adli Yargı Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Musa Ünel ile ağır ceza mahkemesi başkanları, Sarıçam ilçesi D-400 karayolu üzerindeki polis uygulama noktasında görev yapan polisleri ziyaret etti.

Yargı mensupları, özellikle terör ve uyuşturucu şebekelerinin kullandığı Doğu illerinden Batı’ya geçiş noktasında yer alan uygulama noktasında güvenlik önlemi alan polislerle bir süre sohbet etti. Adana’nın huzur ve güvenliği için polis teşkilatının özveriyle mücadele ettiğini belirten Cumhuriyet Başsavcısı Yeldan, "Burada 7/24 esasına göre çalışan güvenlik güçlerimiz, olası eylemlerin önüne geçmede caydırıcılığı sağlarken, halkımızın rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesine de katkı sağlıyor. Yağmur çamur demeden fedakarca yaptığınız duyarlı ve hassas çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Uygulama noktasında güvenliği sağlayan polisler de, ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek, vatandaşların huzur ve güvenliği için görev yapmaya devam edeceklerini söyledi.