Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Mehmet Ali Arslan ve Adana Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Şehmus Uçar, Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde Adana’yı temsil eden Adana İdman Yurdu Kadın Futbol Takımı’nın antrenmanını ziyaret etti.

Sporculara forma hediye eden Arslan ve Uçar, Adana’yı 1. Lig’de temsil eden tek futbol takımı olmalarından dolayı, Adana İdman Yurdu’nun sporcularıyla gurur duyduklarını belirttiler.

Sporculara destek vermeye devam edeceklerini açıklayan Mehmet Ali Arslan, kadın sporuna olan ilginin her geçen gün arttığını ve Adana İdman Yurdu’nun kenti büyük başarıyla temsil ettiğini kaydetti. Arslan, bir Adanalı olarak, Adana İdman Yurdu’nu Türkiye’nin dört bir yanında desteklediğini, takımın önemli taraftarı olduğunu vurguladı.

Barcelona’nın 2 yıldır takip ettiği ve sezon başı kampına çağırdığı 13 yaşındaki Tuğçe’ye de krampon hediye eden Arslan ve Uçar, Adanalı sporcuların daha başarılı olması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade ettiler.