Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı ziyaret etti.

Yoğunluk nedeniyle 8 ay sonra ilk defa ziyaret etme fırsatı bulduğunu belirten Başkan Çetin, “Sayın başkanın bizi bağışlamasını rica ediyorum. Nezaketen ziyarette bulunmamız gerekiyordu şimdi kısmet oldu. Sayın başkanımız da gecesini gündüzüne katarak Yüreğir için güzel şeyler yapmaya çalışıyor. Kendisine bir kez daha hayırlı uğurlu olsun diyor, başarılar diliyorum. İnşallah Adana’mız için çok güzel hizmetlere beraber imza atacağız” dedi.

Soner Çetin’in Çukurova’da güzel hizmetlerle göreve başladığını belirten Başkan Çelikcan, Adana’da artık birlik, beraberlik ve uyum olduğunu dile getirdi. AK Parti, CHP ve MHP’nin belediye başkanları olarak partilerimiz farklı da olsa Adana için ortak noktada buluşabiliyoruz diyen Başkan Çelikcan, 7-8 aylık sürede bunu gözlemleyebildiğini belirtti.

Başkan Çetin ve diğer Belediye Başkanlarına teşekkür eden Çelikcan, “Önümüzdeki dönem Adana için farklı olacak. Bu irade belediye başkanlarında olduğu sürece meclis üyesi arkadaşlarımız ve partilerde de olacak. El ele vereceğiz bütün belediye başkanlarımızla bilgi birikim ve imkanlarımızı birleştirerek Adana için çalışacağız” diye konuştu.

Görüşme sonrası Başkan Çelikcan, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e tablo hediye etti.