Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin bir süre önce el değiştiren Koza Televizyonu’nun yeni Sahibi Haluk Vural ve Genel Koordinatör Hakkı Bülez’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyarette Koza TV’nin yeni yayın döneminin hayırlı olması dileğinde bulunan Soner Çetin, herkesin kendini bulduğu, her kesimi kucaklayan bir televizyon kanalının olmasından dolayı memnun olduklarını söyledi. Çetin, “İzliyoruz. Koza TV, her kese açık bir televizyon kanalı. Her siyasi görüşe eşit mesafede yer veren, farklı görüşleri zenginlik olarak gören bir televizyon kanalı. Her kesimin görüşünü rahatlıkla ifade ettiği bir televizyon kanalı olması Adana için sevindirici. Böyle ilkeli televizyonların olması kentin gelişimine ciddi katkılar sağlayacaktır” dedi.

Koza TV sadece Adana’nın değil tüm ülkenin en önemli ulusal televizyonlarından biri haline geleceğini vurgulayan Çetin, “Koza TV’nin uyduda olması D-Smart 228. kanalda olması ayrı bir avantaj. Biz çalışıyoruz. Ama bunların halka duyurulması gerekiyor. Bu arada Koza TV halkın doğru bilgi alması konusunda da üzerine düşeni yapıyor. Koza TV’nin yeni yayın döneminde büyük başarılara imza atacağına inanıyor ve yeni yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Koza TV Sahibi Haluk Vural ve Genel Koordinatör Hakkı Bülez de ziyaretten dolayı teşekkür ederken Koza TV’nin halkın sesi olacağını ve kentin sağlıklı gelişimi konusunda Koza TV ailesi olarak sorumluluklarını bildiklerini, bu çerçevede yayın yapacaklarını dile getirdiler.