Çukurova Belediyesi, Karaisalı Belediyesi’ne cenaze aracı hibe etti.

Önceki hafta Çukurova Belediye Meclisi’nden oy birliğiyle geçen ‘Karaisalı Belediyesi’ne cenaze aracı hibe edilmesi’ kararı protokol yapılarak hayata geçirildi. Karaisalı ile sınır komşusu olduklarını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ne insanlar, ne de beldeler ve belediyeler arasında ayrım yaparız. Birleştirici olmaya geldik, birleşiyoruz, birleşeceğiz. Seçimler 30 Mart’ta kaldı; ne belediyeler ne de insanlar arasında ayrım yapmalıyız” diye konuştu.

Daha önce de yine meclis kararıyla Adıyaman’ın Besni ilçesine bağlı Çakırhöyük Belediyesi’ne cenaze nakil aracı hibe ettiklerini hatırlatan Çetin, Çukurova’nın her tarafına hizmet götürüyoruz. Karaisalı da Yumurtalık da Pozantı da bizim, Çukurova’nın bir parçası olarak görüyoruz. Yeter ki imkanlarımız yetsin, yeter ki yapabileceğimiz bir hizmet ya da katkı istensin, ne yapar eder ayrım yapmadan koşarız” dedi.

Aynı zamanda Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) Başkanı olduğunu da hatırlatan Çetin, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan’a “DABB bünyesine katılmanızı öneririm; böylece başta eğitim ve teknik destek olmak üzere farklı katkılarımız da olacaktır” diye seslendi. Karaisalı Belediye Başkanı Aslan da, "Eniştemiz Sayın Soner Çetin’in vermiş olduğu destek bizleri çok mutlu etti. Desteğin devamını bekliyoruz” diyerek Çetin’e teşekkür etti.