Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İletişim Fakültesi’nce düzenlenen İletişim Seminerleri’nin bu haftaki konuğu yapımcı Ünsal Meşeci oldu. İletişim Fakültesi öğrencilerinin ilgiyle dinlediği söyleşide yaşam deneyimlerini anlatan Meşeci “Tutkum hikaye anlatmak” sunumuyla öğrencilerin sorularına da yanıt verdi.

Alanlarında tanınan iletişim akademisyenleri, gazeteciler, film yönetmenleri, reklamcılar, kurumsal iletişimciler ve sivil toplum örgütü temsilcilerini her hafta öğrencilerle buluşturup tecrübelerinden faydalanmalarını sağlamak amacıyla Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen İletişim Seminerleri kapsamında konuk olan Yapımcı Ünsal Meşeci’nin söyleşi öncesi “Almanya ile Türkiye arasındaki kültürler arası diyalogda önyargılar ve stereotipler” projesi kapsamında hazırladığı 2010 yapımı “Yedek Memleket” filmi öğrencilere izletildi.

Daha sonra kürsüye çıkan Yapımcı Ünsal Meşeci “Tutkum hikaye anlatmak” adlı sunumunu yaparak öğrencilere bilgi ve deneyimlerini aktardı. Söyleşi toplu çekilen anı fotoğrafı ile son buldu.