Adana’nın Sarıçam ilçesinde bulunan Yücel Kılıçyaldır Atıcılık Poligonu’nda gerçekleştirilen “Cumhuriyet Kupası Atıcılık Yarışmaları” tamamlandı.

Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Ali Kocabey, yılın son yarışması olan Cumhuriyet Kupası müsabakalarının iki gün sürdüğünü, trap ve skeet karşılaşmalarına toplam 52 sporcunun katıldığını söyledi.

Adana olarak atıcılıkta başarılı bir grafik çizdiklerini belirten Kocabey, "Kent olarak atıcılık branşında söz sahibiyiz. Bizler bu sporun gelişmesi için çaba harcıyoruz. Yaptığımız ‘Cumhuriyet Kupası’ müsabakaları çok çekişmeli ve zevkli geçti. Hedefimiz milli takıma sporcu kazandırmaktır. Bunun için yoğun bir şekilde antrenörlerimiz sporcularını çok iyi hazırlıyor. Bizlere her konuda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile ekibine teşekkür ederiz" diye konuştu.

Dereceye giren sporculara, madalya ile kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürleri Cemal Demirağ, Mahmut Kır, Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Ali Kocabey ile Atıcılık Federasyonu Eski İl Temsilcisi Törer Şenel ile hakemler verdiler.

Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular şu şekilde:

Skeet: Orhan Toklu, Şaban Şal, Ahmet Önür

Trap: Emre Yıldırım, Ali İhsan Kaya, Kamil Tör

Genç Erkekler Trap: İzzet Özaltun

Genç Bayanlar Trap: İlknur Çelik.