Son yerel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Çukurova Belediye Başkan Adayı olan Dr. Cüneyt Karaarslan, Seyhan’da bulunan Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç Ortaokulu’nun kız futsal takımı oyuncularına forma desteğinde bulundu.

Salon futbolu olarak bilinen ve genel olarak futbola benzese de kendine özgü kuralları bulunan bir spor dalı olan futsala gönül veren ortaokul öğrencileri, Dr. Cüneyt Karaarslan’ın forma hediyesiyle büyük mutluluk yaşadı.

Öğrencilerle penaltı atışı yaptı

AK Parti Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Aslanel ile birlikte Akkapı Şehit Kemal Yüzgeç Ortaokulu’nu ziyaret eden Karaarslan, 10 kız öğrenciye formalarını teslim etti. Hediye formaları giyen öğrenciler, topla kısa bir gösteri yaptı. Dr. Cüneyt Karaarslan da öğrencilerin arasına karışarak, onların sevinçlerine ortak oldu. Öğrencilerle penaltı atışı yapan Karaarslan, daha sonra, okul müdürü Tunahan Akdaş ve öğretmenlerle sohbet etti.

“Çocuklarımızı spora ve sanata teşvik etmeliyiz”

Dr. Cüneyt Karaarslan, gelecek kuşakların daha sağlıklı, bilgili ve donanımlı olması için herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirterek, “Çocuklarımızı spora, sanata teşvik ederek, onların hem bedensel hem zihinsel hem de sosyal açıdan gelişmelerini sağlayabiliriz. Ayrıca, bu tür faaliyetler çocuklarımızı sigara ve madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan da uzak tutar” dedi.

“Çocuklarımızın gözlerindeki o ışığı ve mutluluğu görmek her şeye değer” diyen Karaarslan, şöyle devam etti:

“Bugün burada okul futsal takımının forma eksiğini giderdik. Bunun için çok mutluyuz. Bizim onlardan tek beklentimiz var. Çok çalışarak hem derslerinde hem de mücadele ettikleri spor dalında başarılar elde edip, ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olmaları.”

Okul müdürü Tunahan Akdaş ve öğretmenler de okul futsal takımına desteklerinden dolayı Karaarslan’a teşekkür etti.