Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Dr. Masum Türker, bir dizi toplantıya katılmak üzere cumartesi günü Adana’ya gelecek.

DSP Adana İl Başkanı Fatma Altınok, DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker’in Adana DSP İl Örgütü tarafından düzenlenen Dostluk ve Dayanışma gecesine katılmak üzere hava yoluyla Adana’ya geleceğini belirterek burada bir dizi toplantılara ve ziyaretlere katılacağını söyledi. Altınok, “DSP Adana İl Örgütü olarak yeni bir yapılanma içerisinde olmamız nedeniyle Sayın Genel Başkanımız ilimize gelerek bir dizi toplantılara ve ziyaretlere katılacak. Bu ziyaretler biz Demokratik Sol Partilileri Türkiye siyasetinde genel merkez politikalarının yakından takip edilmesi noktasında bilgi sahibi olmamızı ve partimizin Adana siyasi arenasında sağlam bir yeri olduğunu gösterebilmemize vesile olacaktır. Adana il örgütü olarak ilimizde sevilen ve Türk ekonomisinde tartışılmaz bir ismi olan genel başkanımızı başta ekonomik konular olmak üzere Türkiye’nin siyasal sorunlarındaki çözüm önerilerini ve fikirlerinin Adana’nn sivil toplum kuruluşları ile buluşmasının sağlanacağının bilinmesini isterim” dedi.

DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker, cumartesi günü saat 07.00’de Adana Havalimanı’nda karşılandıktan sonra

saat 11.00’de Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyecek, saat 13.00’de Akdeniz TV’de canlı yayın programına katılacak. 14.30’da esnaf ziyareti yapacak olan Türker, 17.00’de DSP Adana İl Başkanlığını ziyaret edecek

saat 19.00’da da Komshu Resturantta düzenlenecek dostluk yemeğine katılacak.