Kahvaltı, günün en önemli öğünü. Özellikle hafta sonları, güne keyifli başlamak için birebir. İşe yetişme telaşının olmadığı pazar günlerinde kahvaltı, karın doyurucu bir öğün olmaktan çıkıp başlı başına bir keyif haline geliyor. Nişantaşı Bebek Cafe & Restaurant, bu keyfi yaşamak isteyenlerin ilk tercih ettikleri adresler arasında yer alıyor.

Adanalılar tarafından tercih edilme sebeplerini öncelikli olarak keyifli ve güvenli bir çocuk alanlarının olmasına bağlayan Nişantaşı Bebek Cafe & Restaurant’ın işletmecileri Güngör Gen ve Ayşe Gül Söylemez Yolcu, “İnsanlar buraya çocukları ile birlikte keyifli bir Pazar kahvaltısı için geliyor. Çocuklar burada gözetmenler ve animatörler eşliğinde oyun alanında oyun oynarken, aileler de gözleri arkada kalmadan kaliteli zaman geçirebiliyor. Bizim önceliğimiz müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamak” diye konuştular.

"HERKESİN DAMAK ZEVKİ AYNI DEĞİL"

Kullandıkları ürünlerin kalitesinden bahseden Güngör Gen, “Bizim kültürümüzde Pazar kahvaltılarının önemi çok büyük. Çünkü Pazar günü, bütün ailenin bir arada vakit geçirme imkanı bulduğu en önemli gün. Bizde hazırladığımız kahvaltılarda, aile sıcaklığını yaşatmak için gereken hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz. Kullandığımız ürünlerin hepsi çok kaliteli ve kahvaltı menümüz çok zengin. Ben kaliteli bulmadığım ve damak tadıma uymayan bir ürünü müşteriye servis ettirmem. Genele hitap ettiğimiz için çeşitliliği bol tutuyoruz. Sonuç itibari ile herkesin damak zevki aynı değil. Başarımızın bundan kaynaklandığını düşünüyorum” dedi.

"DENEMEDİĞİMİZ BİR ÜRÜNÜ ALMIYORUZ"

Ürün alışverişlerini bizzat yerinde deneyerek kendilerinin aldıklarını belirten Güngör Gen, “Bütün işletmelerin satın alma departmanı olur. Ama bizim satın alma departmanımız yok. Biz ürünlerimizi Ayşegül Hanım’la birlikte alıyoruz. Zeytin, peynirden tutunda krem şantiye kadar denemediğimiz hiçbir ürünü almıyoruz. Tuzlu yoğurdumuz Antakya’dan özel gelir. Kremşanti ve meyve konsantrelerimiz İstanbul’dan özel gelir. İçli köfte ve mantıyı özel yaptırırız. Bu tarz yemekleri mutfağa karıştırmıyoruz. Zaten iki personelimizde yapım aşamasına eşlik ederek gerekli kontrolleri sağlıyor. Bizim için damak tadı çok önemli” diye konuştu.

"ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİLERİMİZİN HUZURU"

"Biz burada keyifli lezzetlere alternatifler üretiyoruz" diyen Güngör Gen ve Ayşe Gül Söylemez Yolcu, konuşmalarına şöyle devam ettiler:

“İnsanların burada kendilerini huzurlu hissetmeleri bizim için yemekten de önce geliyor. Bu huzurlu ortamı elimizden geldiğince sunduğumuza inanıyoruz. Biz hiçbir şeyde iddialı davranmıyoruz. İnsanlar geldiklerinde zaten buradan memnun ayrılıyorlar. Biz aslında ekstra bir şey yapmıyoruz. Sadece hizmetimizi çok kaliteli sunuyoruz. Hizmetimizi kaliteli sunduğumuz için de kazanıyoruz.”