Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, spor yapan gençlerin derslerinde daha başarılı olduğunu söyledi.

Hadi, geçtiğimiz günlerde Adana’da gerçekleştirilen “Akdeniz Wushu Bölge Şampiyonası”nda madalya kazanan Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Hasan Aykol ile madalya kazanan sporcular İbrahim Atmaca, Osman Gümüş, Ahmet Ceylan, İbrahim Dikoğlan ile Salim Ceylan’ı makamında kabul ederek, daha önemli dereceler yapmalarını istedi.

Başarılı sporcu ve kulüplere tesis ve malzeme konusunda tam destek verdiğini ifade eden Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Wushu Akdeniz Bölge Şampiyonası’nda güçlü rakiplerine rağmen 5 madalya kazanan Gençlik Spor Kulübü sporcularını ve antrenörleri Hasan Aykol’u kutluyorum. Hepsinden önemlisi, çocukları spora yönlendiren velileri kutluyorum. Sporcu gençlerin her zaman hedefleri Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Oyunları’na katılmak olmalıdır. Sporun, eğitimi engellediği konusuna kesinlikle katılmıyorum. Spor yapan gençler derslerinde de başaralı olur. Kurum olarak, asli görevimiz spor yapmak isteyen 7 ‘den 70’e herkese yardımcı olmaktır.”

Hadi, hedeflerinin her branşta milli takımlara yeni sporcular göndermek olduğunu sözlerine ekledi.

Etkinliğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürleri Kazım Tekin ve Cemal Demirağ’da katıldı.