Uzun zamandır sahnelerden uzak olan ünlü sanatçı Harun Kolçak, ’Hakan Küfündür’le Eski 45’likler & 90’lar Gecesi’ kapsamında yarın (29 Kasım Cumartesi) Cosecha’da sahne alacak.

Murat Kınay (Usta ve Çırak Organizasyon) ve Obezdoktor Sosyal Medya Danışmanlık aracılığıyla Ziyapaşa Bulvarı’ndaki Cosecha’da nostalji dolu etkinlik serisi başladı. İlki 25 Ekim’de gerçekleşen ’Hakan Küfündür’le Eski 45’likler & 90’lar Gecesi’nin konuğu Çelik oldu. Yüzlerce kişi ilk olarak Hakan Küfündür’ün, sonra da Çelik’in performansıyla eğlendi.

29 Kasım Cumartesi gecesi ise bu serinin ikincisi gerçekleşiyor. Uzun süredir sahnelerden uzak olan Harun Kolçak’ın sahne alacağı gece, yine 90’lar konseptli.

13 ARALIK’TA İSE NİL BURAK GELİYOR

13 Aralık tarihinde ise Nil Burak sahnede olacak ve eski 45’liklerden bugüne eğlenceli ve duygu dolu şarkılarını seslendirecek. 2015 yılında da Murat Kınay (Usta ve Çırak Organizasyon) ve Obezdoktor Sosyal Medya Danışmanlık aracılığıyla yine Hakan Küfündür ve sürpriz konuk sanatçılarla nostaljik geceler serisinin devam etmesi bekleniyor.