Adana’nın Ceyhan ilçesinde hayırsever vatandaşlarca düzenlenen “Her Bir Kişi Bir Ayakkabı” kampanyasının ilk etkinliği Atatürk İlkokulu’nda düzenlendi.

Seçil Arıkçılı önderliğinde yürütülen kampanyada Atatürk İlkokulu’nda özel alt sınıf öğrencilerinden 36 öğrenciye ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı. Hayırsever vatandaşlarca düzenlenen etkinliğe okulda görev yapan öğretmenlerin de katılımıyla palyaço ve müzik eşliğinde eğlence düzenlendi. Öğrencilerinden birinin doğum günü olması dolayısıyla pasta kesildi.

Kendisinin de bir engelli ablası olduğunu belirten Seçil Arıkçılı, “Kampanyamızın ilk adımlarını Atatürk İlkokulu’nda attığımız için çok mutluyuz. Kampanyamız tek bir okulla sınırla kalmayacak. Hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle ileriki günlerde başka okullarda kampanyamızı sürdüreceğiz” dedi.

Atatürk İlkokulu Müdürü Mustafa Bora ise, “Kampanyanın ilk adımlarının bizim okulumuzda atılmış olması sevindirici. Projede emeği geçenlere bütün öğretmenlerim adına teşekkür ederim” diye konuştu.