Karaisalı Belediyesi ile Özel Çukurova Göz Hastanesi işbirliği ile Karaisalılı vatandaşların gözlerinin ön muayenesi ücretsiz yapılıyor.

Karaisalı Belediyesi içerisinde 10 günde 500 kişi göz muayenesinden geçirilirken 200 hasta ameliyat ve tedavi edildi. Özel Çukurova Göz Hastanesi sağlık çalışanlarından Funda Aslan, başta katarakt olmak üzere diğer göz hastalıklarla ilgili muayene edilen hastaların cihazlarla göz taraması yaptıklarını çıkan sonuçlarla birlikte hastaneye sevkini sağladıklarını belirterek, “Bize bu imkanı sağlayan Karaisalı Belediyesi Başkanı Sayın Saadettin Aslan ve Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ise, ilçede yaşayan halkın sağlıklı bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri ve yaşam kalitesini artırmak için çalıştıklarını söyledi. Aslan, “Belediye hopörlerinden ücretsiz göz muayenesi yapılacağını duyurmamızdan sonra halkımız büyük ilgi göstermiştir. Biz de Özel Çukurova Göz Hastanesi Başhekimi Sayın Halil Aksu ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Atatürk Parkı içinde kurulan standı ise Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç da ziyaret etti.