Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Kılçık, yaklaşık 4 yıl gibi sürede çok ciddi faaliyetlerle bulunarak bölgede tanınır hale geldiklerini söyledi. Başkan Kılçık, “Bir sivil toplum kurumunun yapması gerekeni bizler en iyisini kısa zamanda fazlasıyla yaptık” dedi.

Karizma ortak sağlık güvenlik biriminin ev sahipliğinde verilen toplantıda konuşan AYAMDER Başkanı Murtaza Kılçık, Kabasakal bölgesine iki ay içerisinde imar verilmesini beklediklerini belirterek bunun için yoğun çaba sarfettiklerini söyledi. Kılçık, “Yeni imar kanunu ile yapılacak düzenlemeler ile sorunlarımız çözülmüş olacak bu da bizleri rahatlatacaktır” diye konuştu.

Ekonomik olarak Adana’nın en büyük topluluklardan birisi olduklarını belirten Kılçık, "İstihdam ve ekonomi yönünden Adana’ya yön veren hız veren bir derneğiz. Hepimiz işimizi düzgün yaptığımızda belediyeler ve kurumlara karşıda sesimiz daha da gür çıkacaktır. Yeter ki, beraber olalım, güçlü olalım. Dağılmadan el birliği içerisinde ortak hareket edersek işte o zaman Adana’nın gerçekten ekonomisini daha da güçlendirebiliriz. Gerek iş güvenliği gerekse proje konusunda ne kadar sağlıklı işler yaparsak o kadar insanlarımıza kentimize ve ülkemize katkı sağlarız. Herkes işini düzgün yaparsa eşit şartlarda rekabet ederiz. Siz üyelerimizin bundan sonra da gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Kılçık ayrıca Ocak ayının sonlarında genel kurula gideceklerini hatırlatarak, “Bizden sonra gelecek arkadaşımızın bu görevi bizden daha iyi yere götüreceğinden şüphemiz yok” ifadesini kullandı.