Kan bağışı bilincine dikkat çekmek amacıyla birçok çalışma ve kampanya yapan Türk Kızılay’ı Çukurova Üniversitesi’nde 1 hafta boyunca kan toplayacak. Çukurova Üniversitesi ile işbirliği yapan Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetimi, Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü ve Türk Kızılay’ı işbirliği ile 3 Kasım’da 1 hafta süreyle kan toplama aracı ile gerçekleştirilecek etkinliğin detayı görüşüldü. Sonbahar Kan Kampanyası konusunda Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’la fikir alışverişinde bulunan Kızılay yönetimi, akademisyenler, öğrenciler ve personelden kan bağışında bulunmaları için çağrı yaptı.

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, kan bağışı bilincinin gelişmesi için çalışmalarının sürdüğünü hatırlatarak, Üniversitede Sonbahar Kan Toplama Kampanyası kapsamında seminerlerde düzenleyeceklerini söyledi. Kızılay ile Çukurova Üniversitesi’nin yıllardır işbirliği içerisinde olduğunu belirten Saygılı, Kasım ayı başında kan toplama aracının Üniversite içerisinde faaliyette olacağını duyurdu.

Ziyarette ayrıca Kızılay üyesi olan Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar’a Kızılay Şube Başkanı Ramazan Saygılı tarafından plaket takdim edildi.