Adana’da Kızılay Seyhan Başkanlığı, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi’nin tespit ettiği ihtiyaç sahibi 350 kişiye elbise yardımı ve 50 kişiye de 250 TL zekat yardımı yaptı.

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük, Muhtarlar Derneği ve Kızılay Seyhan Şubesi koordinasyonuyla, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi’nin tespit ettiği 350 kişiye tanınmış markalardan elbise yardımı yaptı. Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi’nin seçtiği ihtiyaç sahibi 50 kişiye de 250 TL zekat yardımı yapan Kızılay, toplamda 362 kişiye, 90 bin 500 TL’lik yardımda bulundu.

Kızılay Seyhan Şube Başkanı Eyyüp Azan, daha fazla kişinin ihtiyaçlarının giderilmesi için hayırseverlerin duyarlılık göstermesi gerektiğini söyledi. Azan, ihtiyaç sahiplerinin maddi manevi yanlarında bulunabilmeleri için duyarlı vatandaşları Kızılay’ı desteklemeye davet etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şube Başkanı Halis Kassap ise yıllardan bu yana ihtiyaç sahiplerine giyecek ve nakdi olarak her zaman yardım yapıldığını belirterek "Yardımlarımız devam edecektir. Bu vesileyle ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimiz adına Kızılay yetkililerine teşekkür ediyoruz. Adana’daki hayırsever insanlara da sesleniyoruz. İhtiyaç sahibi olan, engelli ve yakınlarına yardımda bulunmak isteyen hayırseverler derneğimize gelip birebir ihtiyaç sahiplerine dağıtabilirler. Herkese engelsiz yarınlar diliyoruz" diye konuştu.