Yüreğir Belediyesi kültür evlerinde TEOG sınavlarına hazırlanan öğrenciler, tercihlerini de kültür evindeki öğretmenlerinin rehberliğinde yapıyor.

14 Temmuz’da başlayan TEOG tercihleri ile öğrencilerde ve ailelerde heyecan üst seviyeye çıktı. İstediği liseyi kazanabilmek için bir yıl boyunca emek veren ve zorlu sınavlara giren öğrenciler şimdi ise TEOG tercihlerini yapıyor. Yüreğir Belediyesi kültür evlerinde yıl boyunca TEOG sınavlarına hazırlanan öğrenciler tercihlerini yine kültür evindeki öğretmenleri rehberliğinde yapıyor. Kültür evlerindeki öğretmenler ise bu nedenle yoğun bir hafta geçiriyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğir Belediyesi kültür evlerinin eğitim yuvası olduğunu ifade ederek, “Çocuklarımıza başarılar diliyorum. İnşallah emeklerinin karşılığını alarak istedikleri okullara yerleşebilirler. Uzun soluklu bir çalışma temposunun ardından şimdi tatlı bir heyecan içerisindeler. Bir yıl boyunca kültür evlerimizde TEOG sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize tercih konusunda da öğretmenlerimiz yardımcı olmaya devam ediyor. 24 Temmuz tercihler için son gün. Ben bütün yavrularımıza bir kez daha başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.