Son günlerde faaliyetlerini artıran ve gündemden düşmeyen MHP Karaisalı Kadın Kolları yeni yerine taşındı.

Yeni yerine taşınması dolayısıyla MHP Karaisalı Kadın Kolları Başkanlığı tarafından kendi üyeleri ile Adana İl Kadın Kolları Başkanı Ayla Gül Emrahoğlu ve yönetim kurulu üyelerine bir yemek verildi. Yemekten sonra Kuran-ı Kerim okundu ve dua yapıldı.

SAADETTİN ASLAN’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Kadın Kollarının yeni yerine taşınması dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştiren Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Efe’ye “Hayırlı olsun” dedi.

HOLLANDALI MİSAFİRE TÜRK BAYRAĞI ROZETİ TAKILDI

Öte yandan, Adana’ya özel bir davet için gelen ve daha sonra Karaisalı ilçesine giden Holandalı Shiva Kaviani, Karaisalı Belediyesi’nin Atatürk Parkı içinde düzenlenen aşure etkinliğine katıldı. Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç ile İngilizce sohbet eden Kaviani, kendisine ikram edilen aşureyi ve sıkmayı çok beğendiğini söyledi.

MHP Karaisalı Kadın Kolları’nın yeni yerine taşınması dolayısıyla ilçeye gelen MHP Adana Kadın Kolları Başkanı Ayla Gül Emrahoğlu da Hollandalı konuk Shıva Kaviani’yi partisine öğle yemeğine davet etti. Azerice konuşan ve MHP’li kadınlarla birlikte yemek yiyen Dr. Kaviani’ye Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Türk Bayrağı rozeti taktı. Kaviani, bozkurt ve barış işareti yaparken, Başkan Aslan’a da teşekkür etti.