Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saimbeyli İlçe Başkanı Halim Söylemez, güven tazeleyerek yeniden aynı göreve seçildi.

MHP Saimbeyli Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını MHP Adana Milletvekili Ali Halaman’ın yaptığı kongrede, MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Arslan ve partililer hazır bulundu.

Yönetim için yapılan seçimde tek liste çıkarıldı. Mevcut İlçe Başkanı Halim Söylemez’in aynı göreve talip olduğu seçimde 105 oy kullanıldı. 105 oyun tamamını alan Söylemez ve kısmen değişen yönetim kurulu güven tazeledi. MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Milletvekilleri Halaman, Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü yeni yönetimi tebrik ederek başarılar diledi.

İkinci kez aynı göreve seçilen MHP İlçe Başkanı Halim Söylemez, "Kongremizde yönetimimize gösterilen güvene şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olmak için çalışacağız. Yeni bir dönemde yeni bir heyecan ve artan sevdamızla Saimbeyli’de halkımıza ve davamıza daha çok hizmet etmenin gayretini vereceğiz" dedi.