AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar Türkiye Gazetesi Adana Bölge Temsilciliğini ziyaret etti. Bölge Temsilcisi Cumali Geleri, Matbaa Müdürü Ali Demir, İhlas Vakfı Yurt Müdürü Mustafa Kulak ile gündemi değerlendiren Ünüvar, 15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde yaşananları hatırlattı.

Türkiye Gazetesi Adana Bölge Temsilciliğini ziyaret eden Ünüvar, Cumali Geleri, Ali Demir ve Mustafa Kulak ile gündemi değerlendirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) bombalandığı 15 Temmuz hain darbe gecesinde yaşananları tekrar yaşıyormuş gibi anlatan Ünüvar, o geceyi gelecek kuşaklara anlatacak çok önemli bir eser hazırladıklarını kaydetti.

“Gazi Mecliste O Gece” isimli kitabıyla gelecek kuşaklara belge niteliğinde bir eser kazandırdıklarını anlatan Ünüvar, “İhlas Medya Grubu da o gece tarihi görevini en iyi şekilde yaptı. 16 Nisan’da yapılacak referandumda halkın kararının evet olacağını çok net yaşayarak görüyoruz. Ziyaretlerimizde, toplantılarımızda, mitinglerimizde vatandaşın teveccühünü, yeni yönetim sisteminin koalisyonları bitireceğini, siyasi istikrarın ülkemize her anlamda kazandıracağını halk biliyor ve ’kararımız evet’ diyor” şeklinde konuştu.

Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Cumali Geleri de 16 Nisan referandum sürecini ve medyanın önemini anlattı. Geleri, "Bu süreçte Türkiye Gazetesi olarak her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin neler getireceğini halka en doğru bir şekilde bilgilendiriyoruz. Toplu yaşam alanlarına, esnafa çok yaygın okuyucu kitlesine sahibiz. Tirajımızı her geçen gün artırarak daha geniş kitlelere hitap ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Geleri, mübarek üç ayların başlangıcı anısına Hakikat Kitabevi yayınlarından bir kitap seti hediye etti.