Tüm dünyada Yeni Yıl’ın en tanınmış figürü olarak kabul edilen ve hediye dağıtmakla ünlü olan Noel Baba, Adana’da da geleneğini bozmayıp, çocukları sevindirdi.

Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ne aileleriyle birlikte ziyarete gelen çocuklara hediyeler dağıtan Noel Baba, AVM’nin küçük ziyaretçilerinin kalplerini bir kez daha kazandı.

2014’ün son günlerinin uğurlanıp yaklaşan 2015 yılının heyecanının çeşitli etkinliklerle yaşandığı Optimum AVM’de bu kez de Noel Baba sürprizi yaşandı. Alışılmış kırmızı kostümü, ponponlu başlığı, uzun beyaz sakalı ve tombul yanaklarıyla özellikle çocukların sevgilisi olan Noel Baba, Optimum’da hediye yağdırdı.

Beline sardığı, hediye çuvalının ağzını sık sık açan Noel Baba, keyifli bir yılbaşı akşamı geçirmeleri ve eğlenmeleri için çocuklara yap-boz ve tombala dağıttı. Küçükler aldıkları hediyelerin sevincini aileleriyle paylaşırken, AVM’nin katlarını turlayan Noel Baba çocuklarla tek tek şakalaşıp sohbet etti.

Çocuklar ve aileler özellikle Yılbaşı için özenle süslenmiş çam ağacının altında, Noel Baba ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleriyle yarıştı.