Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okul Sporları” etkinlikleri kapsamında voleybol, hentbol, basketbol ile badminton’un kuraları çekildi.

Menderes Spor Salonu Konferans Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Okul Sporları Federasyonu Adana İl Temsilcisi Kamil Dikici, takımların bilgisayar ortamında yazılı okul yöneticilerinden onaylı liste ile müsabakalara katılmaları, yaka kartı bulunmayan antrenörlere izin verilmeyeceğini, ayrıca erteleme taleplerini kabul etmeyeceklerini söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Nida Kaya, geçen yıl dereceye giren okulların kura çekiminde grup başlarına yerleştirdiklerini, bu sezon dereceye giren okullara kupa ve madalya verileceğini, katılacağını bildirmesine rağmen, müsabakalara gelmeyen okullar yüzünden sorunlar yaşadıklarını ifade etti.

Branşlarına göre katılacak okulların sayısı şöyle:

Voleybol yıldızlar kız 41, erkek 14, küçük kız 29, erkek 14

Hentbol yıldızlar kız 17, yıldız erkek 12, küçük kız 12, erkek 14

Basketbol yıldızlar kız 7, erkek 16, küçük kız 9, erkek 17

Badminton yıldızlar kız 23, yıldız erkek 24

Bu arada, kura çekimine Okul Sporları Komite Üyeleri Hüseyin Durak ile Muhsin Yolcu ile Beden Eğitimi Öğretmenleri ve okul yöneticileri katıldı.