Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, semt pazarlarından mahallelere ücretsiz pazar servisi hizmetini 4 mevsim devam ettireceklerini söyledi.

Başkan Çetin, Yurt Semt Pazarı’nda, pazar esnafının kahvaltı sofrasına misafir oldu.

Pazarcıların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Çetin, “Halkımızın, semt pazarlarından rahat alışveriş yapmaları için Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik ve semt pazarlarından mahallelerimize ücretsiz pazar servisi hizmeti başlattık. Bu hizmet, hem halkımızı rahata kavuşturan, hem de pazara gelenlerin artmasıyla sizleri mutlu eden bir uygulama. Bu uygulamayı 4 mevsim devam ettireceğiz” dedi.

Adana Semt Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Akçay ise Başkan Soner Çetin’in hayata geçirdiği hizmetler ve uygulamalarla, Çukurova’nın örnek bir şehir olduğunu söyledi. Akçay, “Başkanımız Soner Çetin’in göreve gelmesiyle birlikte, kapalı semt pazarlarımızın sayısı arttı. Bizlere sağlanan modern ortamlarda, vatandaşa daha iyi hizmet verebiliyoruz. Biz kendisini esnafımızın ağabeyi olarak görüyoruz” dedi.

Esnafla kahvaltı yapan Başkan Çetin, pazarcıların tezgahlarını gezerek, hem onlarla; hem de pazara alışveriş için gelen halkla sohbet etti.