Dillerden düşmeyen şarkılarıyla son dönemde Türk Pop Müziği’ne damgasını vuran genç yetenek Sinan Akçıl, Adanalıları coşturdu. Sanatçı, mini konser ve imza günü etkinliğine katılmak için geldiği Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki buz pisti çevresini dolduran sevenleriyle adeta sevgi sarmalı oluşturdu. Gördüğü ilgiyle coşan genç popçunun, “Adana’nın Yolları Taştan” adlı türküyü söylemesi güne damgasını vurdu.

ŞARKILARINI EL ELE SÖYLEDİ

Ustalıkla yorumladığı hareketli besteleriyle hayranlık kazanan Sinan Akçıl, Adana Optimum Outlet AVM’deki mini konserinde coştu, coşturdu. Akçıl, “Tabi Tabi”, “Fark Atıyor”, “Atma”, “Seni bir tek” gibi en çok beğenilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirirken, karşılaştığı büyük ilgiyle coşup repertuvarı dışına çıktı ve “Adana’nın yolları taştan” adlı türküyü de söyledi. Zaman zaman şarkılarını hayranlarıyla el ele tutuşarak söyleyen Sinan Akçıl, konser sonunda büyük alkış aldı.

SELFİE ÇEKTİRDİLER

Hayranları, imza etkinliğinde de Sinan Akçıl’a aynı yoğunlukta ilgi gösterdi. Akçıl’ın çevresini saran sevenleri, pop müziğin popüler sanatçısıyla kol kola selfie çektirdi, bol bol imza aldı.

Karşılaştığı sevgi seli nedeniyle mutlu olan sanatçı, “İyi ki Adana’ya gelmişim. Gördüğüm sevgi ve ilgi karşısında duygulanmamak mümkün değil. Sevenlerimle birlikte çok güzel saatler geçirdim. Onlara çok teşekkür ediyorum.” dedi. Sesinin ve birbirinden güzel şarkılarının yanı sıra sahne performansıyla da izleyenleri hayran bırakan Sinan Akçıl, mikrofondan "01 Adana, I Love You!" diye haykırınca Adanalılarca dakikalarca alkışlandı.