MHP Seyhan İlçe Kadın Kolları İstişare Toplantısı’na katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ülke birliğinin ve dirliğinin sağlanmasında kadınlara önemli görev düştüğünü söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Seyhan İlçe Kadın Kolları İstişare Toplatısı’na katıldı. Güney Düğün Salonu’nda, katılımın yoğun olduğu bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Sözlü, hanımların 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi özverili çalışmalarını dün gibi hatırladığını söyledi. Başkan Sözlü, “30 Mart Seçimleri öncesi koşturmada, seçimlerde, emeğiniz, heyecanınız, teriniz vardı. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. İnşallah önümüzdeki dönemde Türkiye’de milliyetçi belediyecilik adına Adana’yı model bir şehir haline getirmek yegane arzumuz. Adana’nın kimliğini, ruhunu daha yüksek bir çıtaya taşıyacak icraatların hepsi dönemimiz içinde olacak. 2015’te, ocak ayıyla birlikte önemli projelerimizin temel atma törenleri gerçekleştirilecek ve bunların birinde inşallah hemşehrimiz Türkmen Beyi, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ağırlayacağız” dedi.

"YUVAYI DİŞİ KUŞ YAPAR"

Yeni seçilen MHP Seyhan İlçe Başkanı Bünyamin Kaya’ya da başarı dileyen Başkan Hüseyin Sözlü, “Bünyamin Bey böyle bir toplantıyla başlayarak, bu işi başaracağını, işin formülünü bildiğini hepimize gösterdi. Seyhanlı kadınlarının itici gücünü arkasına alarak yola çıktı. Allah gazamızı mübarek etsin, tebrik ediyorum. Ben nikah kıyarken şunu hep söylerim; ‘Evin bereketi, saadeti, zenginliği kadınlarımızın eşlerimizin, annelerimizin omuzları üzerindedir, onların fedakarlığıyla vücut bulur.’ Nikah kıyarken bir özdeyişten bahsederim. ‘Yuvayı dişi kuş yapar’ derler. Belediye başkanlığında 16. yılımdayım ve evin mimarı olarak nikah cüzdanını hanımefendilere veririm.

Bu seçimler uçuruma doğru hızla sürüklenen devletimizin, milletimizin bir kurtuluş şansı olacak ve inşallah milletimizin de, devletimizin de dirliğinin, birliğinin mimarı siz kadınlar olacaksınız. Bu seçim inşallah kurtuluşumuza vesile olacak. Bu seçimde gerekli başarıyı gösteremezsek 4 yıl seçim olmayacak ve Türkiye üzerindeki kötü emellerini, kötü niyetlerini gerçekleştirmek için bekleyenler, yeni bir fırsat daha bulup, amaçlarına ulaşacaklar. İşte onun için bu seçim çok önemli. Böyle bir toplantıda teşkilatımızı yalnız bırakmadığınız için ve 30 Mart’tan dolayı heyecanınızı bilen biri olarak hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugünkü faaliyetten dolayı ilçe başkanımıza ve ilçe kadın kolları başkanımıza da ayrıca teşekkürü borç biliyoruz”” diye konuştu.

Başkan Sözlü, konuşmasının ardından hanımlara karanfil dağıttı.