Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bir süre önce el değiştiren ve yeni bir anlayışla yayın yapan Koza Televizyonunun yeni Sahibi, İşadamı Haluk Vural ve Genel Koordinatör Hakkı Bülez’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü İsmail Taymaz, Basın Danışmanı Can Beslen, Meclis üyesi Murat Cevheri Bucak ve Çevre Koruma Daire Başkanı Çelebi Akkuş ile birlikte sıcak atmosferde gerçekleşen ziyarette, halkın arzuladığı sağlıklı gelişimi konusunda fikirler aktarıldı.

TV’nin yeni yayın döneminin hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Sözlü, herkese hitap eden bir televizyon kanalının Adana’da olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Koza TV’nin yakın zamanda sahiplerini yenilediğini vurgulayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Koza TV’nin yeni sahibine girmiş olduğu bu sektörde başarılar diliyorum. Tabii ki medya tarif edilen anlamıyla misyonunu üstlenirse, eminim ki toplumsal hayatımıza, demokratik kültürümüze, hukuk devletinin yerleşmesinde, halkımızın hak arayışına ya da hak arayışı mücadelesinde olanların sesinin duyulmasına vesile olarak muhakkak toplumsal adaletin sosyal barışın yerleşmesine büyük katkı yapacaktır. Ben yeni sahiplerini tebrik ediyorum. Koza TV’ye yayın hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Koza TV sahibi, iş adamı Haluk Vural ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz. Emin olun Koza TV, herkesin sorununu problemini yansıtacak şekilde kapısı herkese açık olacak. Koza TV’nin en iyi hizmeti vereceğine inanıyoruz. Elimizden gelen ne varsa Adana’nın geleceği için yapmaya hazırız. Kentimizin geleceği için ne katkı koyabilirsek ne mutlu bize” diye konuştu.

Ziyaret karşılıklı görüş alış-verişiyle son buldu.