Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı bir hafta içinde ikinci kez Karaisalı’ya gelerek ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Türkiye İzcilik Federasyonu İl Temsilcisi Ramazan Kartal, Türkiye İzcilik Federasyonu Mevzuat Sorumlusu İsmail Uğurdur, Adana Şube Başkanı Ayhan Binboğa, Adana İl Temsilcisi Seçil Binboğa ve İzci liderleri Mehmet Yörekarlı, Hüseyin Fidan, Gökhan Aksak, Emre Özmen ve Ramazan Yılmaz’dan oluşan heyet, önce Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı ziyaret ederek, Federasyonun bir plaketi ile bayrağını hediye etti. Başkan Aslan ise Subaşı’na teşekkür etti.

Subaşı ve beraberindekiler daha sonra Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak ile birlikte Kapıkaya Kanyonu’nda bir yürüyüş gerçekleştirdiler. Recep Ak, gelen ekibi karaisalı’nın turizm değerleri hakkında bilgilendirdi. Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı, Kapıkaya Kanyonun Çukurova Bölgesi için çok önemli bir yer olduğunu belirterek, ”Antalya Saklıkent kadar turizm için değerli bir yer yerdir. Çok beğendim” dedi.

Alman Köprüsü’nü (Varda) gezen İzcilik Federasyonu ekibi, son olarak Yerköprü’de dinlendikten sonra ilçeden ayrıldı.