Türkiye Okçuluk Federasyonu Adana İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü Mehmet Darılmaz, 11-14 Aralık tarihleri arasında Adana’da gerçekleştirilecek “Türkiye Kapalı Salon Federasyon Kupası Okçuluk Şampiyonası”na 40 bölgeden 600 kadın ve erkek sporcunun katılacağını, organizasyondan tam not alacaklarına inandığını söyledi.

Darılmaz, müsabakaların Çukurova İlçesi TÜYAP Fuar Alanı’nda gerçekleştirileceğini, Vali Mustafa Büyük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile yarışmaların ana sponsoru olan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün organizasyonun eksiksiz yapılması için büyük çaba gösterdiklerini kaydetti.

Önemli organizasyonun Adana’da yapılmasını sağlayan Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu’na teşekkür eden Darılmaz, şöyle devam etti:

“Ulusal ve uluslararası faaliyetlerde deneyimli ekibin bulunduğu Adana’da ilk kez 40 bölgeden 90 kulüpten 600 kadar sporcunun katılacağı organizasyondan yüzümüzün akıyla çıkacağız. Milli takım antrenörlerinin de hazır bulunacağı ve Türkiye’nin en iyi sporcularının katılacağı müsabakalarda aynı zamanda kadın ve erkek milli takımı belirlenecek. Yakın hedefte Slovenya’da Koper Kenti’nde gerçekleştirilecek Salon Dünya Şampiyonası, 2015 Temmuz ayında ise Danimarka’da gerçekleştirilecek Olimpiyat kota yarışmaları yapılacak. Tüm çalışmalarımızı 2016 yılında Brezilya’da yapılacak Olimpiyat Oyunları’nda madalya kazanmak olacaktır."

“TÜYAP FUAR SALONUNUN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ”

Darılmaz, yaklaşık bir aydır TÜYAP Fuar Salonu içinde hazırlık yaptıklarını belirterek, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ve ekibinin katkılarıyla TÜYAP Fuar Salonu içinde önemli değişiklikler yaptık. Başta ışıklandırma ve ısıtma olmak üzere hedef tahtaları, stantlar, çay ocağı ve reklam bantlarının yerleştirilmesini sağladık. Bunun yanı sıra sporcu, hakem, antrenör ve diğer görevlilerin ulaşımı ve konaklamaları konusunda kapsamlı hazırlık gerçekleştirdik” diye konuştu.

Darılmaz, müsabakaların teknik toplantısı öncesinde sporcu ve diğer görevlilerin katılımıyla makarna partisi gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.